joi, 27 septembrie 2012

3 Pasi in Detoxifierea Organismului


Terapiile de detoxifierea organismului nu mai sunt considerate un tratament alternativ folosit doar de anumite persoane, ci metode esenţiale de îmbunătaţire a stării organismului, disponibile pentru orice persoană şi benefice pentru oricine.

Înainte de alegerea unui anumit produs este foarte importantă cunoaşterea procesului de curăţire a organismului care funcţionează astfel:
  • În primul rând curăţirea organismului se va face cu ajutorul dietei cu fibre pentru a curăţa toate resturile toxice şi reziduurile de substanţe organice acumulate de-a lungul anilor. Se va menţine colonul curat prin folosirea în continuare a fibrelor. 
  • În timp ce se curăţă organismul, este nevoie de completarea necesarului de bacterii care menţin echilibrul florei intestinale şi curăţarea ficatului cu extracte de silimarină. 
  • În final, prin folosirea ierburilor detoxifiante, a aminoacizilor, a vitaminelor şi a mineralelor vă detoxifiaţi organismul de metale grele cum ar fi plumbul şi mercurul şi de alte toxine existente.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu